168官方網站

168官方網站:國家工信部網站備案實名製;鄂公網安備:42011102001592號 始建於2005年,湖北省168官方網站高升專、專升本報名、輔導、成績查詢、錄取信息公布!


湖北成教報考中心 - 027-86646545
湖北168官方網站報名輔導

2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)

2020-03-18 整編:168官方網站 閱讀:100次

【要學曆,上168官方網站】

2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)分割線

2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)輔導

2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)分割線
導讀:2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9), 2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9) 2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)介紹如下,有需要的同學可以先進行練習然後對照答案修正。 一、語音知識(共5小題 ......更多“外語”請關注168官方網站微信。
2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)
 
2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)介紹如下,有需要的同學可以先進行練習然後對照答案修正。
 
一、語音知識(共5小題;每題1.5分,共7.5分)
 
在下列每組單詞中,有一個單詞的劃線部分與其他單詞的劃線部分的讀音不同。找出這個詞,並把它前麵的大寫字母填入左邊的括號裏。

湖北168官方網站
 
二、詞彙與語法知識(共15小題;每題1.5分,共22.5分)
 
從每小題的四個選項中,選出最佳的一項,並把它前麵的大寫字母填入左邊的括號裏。
 
( )6.________many times,he still couldn’t understand it.
 
A.Having told
 
B.Though to be told
 
C.Having been told
 
D.To have been told
 
答案:C
 
( )7.Have you ever been to the museum_________ was built last year?
 
A.which
 
B.where
 
C.when
 
D.What
 
答案:A
 
( )8.You can borrow that bicycle if you________.
 
A.want to
 
B.want it:
 
C.want to do
 
D.will want
 
答案:A
 
( )9.I always regretted not_________ harder when l was young.
 
A.studyin9
 
B.having studied
 
C.to study
 
D.D to have studied
 
答案:B
 
( )10.I don’t feel like________ anything.I'm tired.
 
A.to eat
 
B.to do
 
C.doing
 
D.to walking
 
答案:C
 
()11.Oceania is a________ landmass.
 
A.separated
 
B.B separate
 
C.separating
 
D.Separately
 
答案:B
 
( )12.It isn’t quite ________ that their team will win the game this evening.
 
A.exact
 
B.right
 
C.sure
 
D.Certain
 
答案:D
 
( )13.Who do you think it is that he will have_______ the letter?
 
A.to post
 
B.posted
 
C.post
 
D.Posting
 
答案:C
 
( )14.—Can you come on Monday or Tuesday?
 
—I'm afraid________ day is possible.
 
A.either
 
B.neither
 
C.some
 
D.Any
 
答案:B
 
( )15.—Jane wash’t in when Jack came,was she?
 
—________,but she returned a few minutes later.
 
A.No,she was
 
B.No,she wasn't
 
C.Yes,she was
 
D.Yes,she wasn't
 
答案:B
 
( )16.All things________,the planned trip will have to be called off.
 
A.considered
 
B.considering
 
C.to be considered
 
D.having considered
 
答案:A
 
( )17.I'll remember forever the way Kate's face ________ when mom told her about her recovery from the illness she________.
 
A.cheered up;had long suffered
 
B.shone up;long suffered
 
C.stood up;long suffered
 
D.1it up;had long suffered
 
答案:D
 
( )18.Jack came to the party_______.
 
A.without being invited
 
B.without inviting
 
C.without invited
 
D.without a invitation
 
答案:A
 
( )19.In need of money,Bob had to take _______ job that was offered to him.
 
A.whatever
 
B.no matter what
 
C.whichever
 
D.no matter which
 
答案:A
 
( )20.This plan——against my wishes.So I won't agree with you unless you make some changes in it.
 
A.goes
 
B.comes
 
C.fights
 
D.Think
 
答案:A
 
三、完形填空(共15小題;每題2分,共30分)
 
通讀下麵的短文,掌握其大意。然後從每小題的四個選項中選出可填人相應空白處的最佳選擇,並把它前麵的大寫字母填入左邊的括號裏。
 
The people who lives in the far North are called Eskimos(愛斯基摩人).In the world of ice and snow it is 21 to grow plants for food.The Eskimos must hunt and fish during the whole year to 22 themselves and their families with food.In winter,they hunt the seal(海豹) 23 the polar(極地的)bear.When they hunt the seal,they 24 a hole in the ice and try to 25 the seal when it comes up to breathe.
 
In summer,the Eskimos hunt 26 animals。and they also hunt birds and catch fish. 27 that is useful is saved.The Eskimos use the meat from animals for food.They melt(融化)the fat from their bodies and use the 28 as fuel(燃料).They make tools out of animals bones.The skin and furs of animals are used for making clothing.
 
If an Eskimo is 29 lucky,he may kill a whale(鯨魚), 30 a dead whale may wash up on the shore near his house.The whale is an especially useful animal,because it gives a great 31 of oil.
 
There is 32 wood at all where the Eskimos live.Eskimos 33 all their wood from the sea.Sometimes floating wood from places.farther south washes up on the shore.
 
Most Eskimo houses are 34 of stones.Instead of a door,there is a long,low tunnel (地道) 35 into the house.People have to crawl(爬)through the tunnel in order to enter the house.
 
( )21.important
 
B.impossible
 
C.impolite
 
D.Interesting
 
答案:B
 
( )22.A.supply
 
B.find
 
C.100k for
 
D.Give
 
答案:A
 
( )23.A.or
 
B.and
 
C.but
 
D.With
 
答案:B
 
( )24.A.find
 
B.cut
 
C.beat
 
D.Strike
 
答案:B
 
( )25.A.kill
 
B.beat
 
C.hold
 
D.Catch
 
答案:A
 
( )26.A.another
 
B.other
 
C.others
 
D.New
 
答案:B
 
( )27.A.Something
 
B.Everything
 
C.Anything
 
D.Nothing
 
答案:B
 
( )28.A.fat
 
B.1iquid
 
C.oil
 
D.Rest
 
答案:C
 
( )29.A.much
 
B.often
 
C.not
 
D.Very
 
答案:D
 
( )30.A.and
 
B.or
 
C.otherwise
 
D.But
 
答案:B
 
( )31.A.many
 
B.much
 
C.number
 
D.Deal
 
答案:D
 
( )32.A.not
 
B.no
 
C.none
 
D.1ittle
 
答案:B
 
( )33.A.find
 
B.have
 
C.receive
 
D.Get
 
答案:D
 
( )34.A.built
 
B.constructed
 
C.made
 
D.Piled
 
答案:C
 
( )35.A.going
 
B.coming
 
C.1eading
 
D.Winding
 
答案:C
 
四、閱讀理解(共15小題;每題3分,共45分)
 
閱讀下麵的短文,然後根據短文的內容從每小題的四個選項中選出最佳的一項,並
 
把它前麵的大寫字母填在橫線上。
 
A
 
Thomas Alva Edison was awarded more patents on inventions than any other American.
 
When he died in l931,Americans wondered how they could best show their respect for him.
 
One suggestion was that the nation observe a minute or two of total black-out.All electric power would be shut off in homes streets and factories.
 
Perhaps this suggestion made Americans realize fully what Edison and his inventions
 
meant to them.Electric power was too important to the country.Shutting it off for even a short time would have led to complete confusion.A black—out was out of the question.
 
On the day of Edison's funeral,many people silently dimmed their lights.In this way they honored the man who had done mroe than anyone else to put the great force of electricity at his countrymen's fingertips.
 
36.People decided to honor Edison when_________.
 
A.he made the first electric light
 
B.electric power was l00 years old
 
C.the country realized electricity's importance
 
D.he died in 1931
 
答案:D
 
37.The suggestion was to_______.
 
A.turn off the lights in factories and schools
 
B.observe a few minutes of total silence
 
C.dim all electric lights
 
D.shut off all electricity for a short time
 
答案:D
 
38.Americans fully realized what Edison's inventions meant when they________.
 
A.heard of his death
 
B.heard of the plan to honor him
 
C.first used electric power
 
D.tried to carry out the plan
 
答案:B
 
39.The plan was never carried out because_________.
 
A.not everyone wanted to honor Edison
 
B.it was too diffcult
 
C.electric power Was too important to the country
 
D.it honored only one of Edison's inventions
 
答案:C
 
B
 
The human body naturally prevents attempt(企圖)to lose or gain weight.Thus the best way to lower your weight is to do some exercise daily.Although scientists don’t agree exactly
 
how this works to lower the“setpoint”,they do know that exercise helps your body work with you and not against you in at least the following ways:
 
1.Exercise burns calories(卡路裏):if you walk two miles every day,you use an extra 1400 calories a week—and lose about a pound in two weeks.
 
2.Exercise helps to bum fat and build muscle:since muscle requires more calories than fat does,the more muscle you have,the faster you will bum calories.
 
3.Finally exercise speeds up your metabolism(新陳代謝),not just while you’re exercising,but for several hours after exercise ends.
 
A program of light-to-moderate exercise done for only a half-hour a day is enough to keep your“setpoint”lowered,and thus helps you lose weight and keep it off.If you need to lose more than five pounds,combine regular exercise with a moderate reduction in calories until you reach your goal(目標).
 
40.Scientists don’t________.
 
A.think exercise helps people's bodies work against them
 
B.agree exercise helps to lower people's weight
 
C.bilieve in exercise at all
 
D.think exercise helps people's bodies work with them
 
答案:A
 
41.Exercise helps you________.
 
A.save calories and gain weight
 
B.save calories but lose weight
 
C.bum calories and lose weight
 
D.burn calories but gain weight
 
答案:C
 
42.When you walk________.
 
A.slowly,the fat in your body increases
 
B.1ess,you build more muscles
 
C.faster,you bum less calories
 
D.fast,the fat in your body reduces
 
答案:D
 
43.Which of the following is NOT true?
 
A.A man of more muscles burns calories faster.
 
B.Exercise speeds up your metabolism even after it.
 
C.An hour and a halls exercise is not enough to keep your“setpoint”lowered.
 
D.To lose more than 5 pounds,just doing exercise is not enough.
 
答案:C
 
C
 
Some villagers were going to celebrate an important wine festival(酒宴)in a few days’time,So they borrowed a huge barrel from the nearest town,put it in the village square, and decided that each of them should empty a bottle of the best wine he had into it,so that there should be plenty at the feast(宴會).
 
One of the villagers thought he would be very clever.“If I pour a bottle of water in.instead of wine.No one will notice it,”he said to himself.“because there will be so much excellent wine in the barrel that the water will be lost in it.”
 
The night of the feast arrived.Everybody gathered in the village square with their bowls and their glasses for the wine.The tap(塞子)on the barrel was opened,but what came out was pure water.Everyone in the village had had the same idea.
 
44.The villagers borrowed a huge barrel in order to__________.
 
A.hold water
 
B.take the place of wine bottle
 
C.hold wine
 
D.empty bottles
 
答案:C
 
45.From the passage we know that the feast would be held_________.
 
A.in the village square
 
B.in the nearest town
 
C.around the barrel
 
D.in their houses
 
答案:A
 
46.The sentence“the water will be lost in it”can be considered as________.
 
A.the water would be mixed up with the wine
 
B.the water couldn't:be found in the wine
 
C.the water would flow through the barrel into the ground
 
D.the water would be gone in the barrel
 
答案:A
 
47.What came out of the barrel was pure water because_______.
 
A.all the wine had turned into water
 
B.everybody in the village had poured water into the barrel
 
C.someone had stolen the wine and put water into the barrel
 
D.not only the man but the other villagers were very clever
 
答案:B
 
D
 
Like everyone else working at the Limerick nuclear-power(核能)plant,Stanley Watras had to pass through the monitors(監測器)before leaving the buildin9.Most of his co-workers.passed through without a problem,but Watras,an engineer,continually set off alarms(警報).Some days he was found to be carrying six times more radiation(輻射物)than normal.
 
Neither Watras nor his co-workers could understand where he was picking it up.
 
Then one day Watras went through the door at Limerick and turned and walked back through the monitors without ever entering the power block.Yet the machines still said he was carrying radiation.“If I wasn’t picking up radiation at work,there was only one place it could be coming from:my house.”
 
When scientists came to test the Watrases’home in the countryside,they found out what was the matter.The house contained so much radon(氡)that living in it for a year was like being exposed(暴露)to 260,000 chest X-rays.In the year the Watrases had spent there,they had increased their chances of getting lung cancer(癌症)by 13 or 14 percent.
 
The next day the Watrases took down their Christmas tree,put their clothes in some bags and moved into a nearby hotel.“It was terrible,”says Watras.
 
The owner of the Limerick plant took charge of dealing with the Watrases’radon problem as an experiment.Scientists studied every comer of the house.When the ground was dug up,they found that under the house there was a uranium(鈾)-beating rock.
 
48.It was because________ that Stanley Watras was carrying six times more radiation than normal.
 
A.he worked at a nuclear—power plant
 
B.there was something wrong with the monitors
 
C.he lived in a house in the countryside
 
D.his house was built on a uranium-beating rock
 
答案:D
 
49.The monitors at the gates of the plant building gave alarms________.
 
A.only whell Watras was leaving the building
 
B.whenever Watras's co-workers were leaving the building
 
C.only when Watras was passing through one day
 
D.whenever Watras was passing through.Them
 
答案:D
 
50.Watras understood he was picking up radiation at.home as_________.
 
A.he always set off alarms when passing through the monitors
 
B.most of his co-workers passed through the monitors without problem
 
C.he proved one day he wasn’t picking up.radiation at work
 
D.scientists found out his house contained radiation
 
答案:C
 
五、補全對話(共5句;每句滿分為3分,共l5分)
 
根據中文提示,將對話中缺少的內容寫在線上。這些句子必須符合英語表達習慣。
 
打句號的地方,用陳述旬;打問號的地方,用疑問句。
 
提示:一女士與朋友到餐館用餐,招待詢問吃什麼和要不要喝點什麼,女士一一回
 
答,並問有什麼特色菜。
 
Waiter:Good evening,Madam.How many persons are there in your party?
 
Lady:Three. 51 for three by the window?
 
Waiter:No problem.There's one over there. 52 to have?
 
Lady:We'd like three sandwiches, some vegetables and soup.
 
Waiter: 53 to start off with?
 
Lady:Yes,that's a good idea.Red wine,please.
 
Waiter: 54 ?
 
Lady:No, not yet.One of our friends hasn't arrived.What special do you have tonight?
 
Waiter:French steak.It's very nice.
 
Lady:It sounds good.OK, 55 .
 
答案:51.Could we have a table
 
答案:52.What would you like
 
答案:53.Would you like some wine
 
答案:54.Can we serve now
 
答案:55.we'll take it
 
六、書麵表達(滿分30分)
 
請根據以下要點寫一篇短文,談談你對汙染的看法。
 
1.汙染問題目前已經相當嚴重,成為全球性問題,給人類和自然界的動植物造成了嚴重危害;
 
2.列舉兩至三種產生汙染的原因及汙染造成的嚴重後果;
 
3.列舉兩至三條治理汙染的措施。
 
要求:要點完整,不要逐字翻譯。詞數:100左右。
 
答案:Today pollution has become a serious international problem.Our air,seas,rivers and land have been polluted by waste or poisonous things.Pollution does great harm not only to human beings but also to animals and plants.We can't have fresh air because many factories have poisonous smoke sent into the air and the cars give off waste gasses.We can't have clean water because factories have pumped their waste water into rivers,lakes and seas.It is said that strange diseases have appeared in some places because of pollution.I think the government can do something to stop pollution. For instance,it can reduce the production of cars and encourage to produce environment-friendly cars.The waste and waste water from factories must be treated properly before they are sent out.In this way we can improve our environment and live a healthier and happier life.

了解更多“2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)”, 請關注湖北成考網官方微信公眾號,湖北省最新成考資訊提前知曉!

添加微信,快速了解2019年168官方網站

2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)

2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(9)分割線

上一篇:2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(8)

下一篇:2019年湖北168官方網站專升本英語真題及答案解析(10)



168官方網站專題

038彩票官網_038彩票電腦版_038彩票手機app下載|093彩票_093彩票安卓版_093.cc彩票下載|10號彩_10號彩票_10號彩票平台|160彩票app下載_160彩票手機版|168cpw彩票_168cpw彩票平台_168cp彩票手機版|168彩票.com_168彩票官方網站登錄| |